15 apr

2021

Online themabijeenkomst Farm To Fork

Het nieuwe Farm to Fork strategie is bekend gemaakt door Europa.  Wat betekent dat voor de sector? Of voor individuele bedrijven? Wij nemen u graag mee van het beleid naar concrete praktijkvoorbeelden. Op donderdag 15 april organiseert NZV een interactieve online themabijeenkomst met Farm to Fork als hoofditem. Kom je ook?

De Keynote spreker is Lukas Visek. Hij is collega van Diederik Samson. Zij beiden zijn lid van het team van vice-president Frans Timmermans. Meer informatie over Lukas Visek is hier te vinden.

Jan Huitema Europarlementslid voor de VVD geeft een reflectie op de inleiding van Lukas Visek; enerzijds vanuit het GLB, anderzijds vanuit zijn rol in de Europese Circulariteit.

In het 2e gedeelte van de bijeenkomst komen 2 veehouders aan het woord die Farm to Fork op hun manier al in Nederland toepassen.

De bijeenkomst wordt in Zoom georganiseerd met een moderator en discussie in Breakout-Rooms met een plenaire terugkoppeling. Na afloop is er nog de mogelijkheid om online te netwerken met mogelijk verrassende ontmoetingen en gesprekken.

Online bijeenkomst
De online themabijeenkomst is een interactieve online bijeenkomst via Zoom. Het is een Engelstalig bijeenkomst! 

Tijd
Het evenement start om 19:00 uur. De online themabijeenkomst zal rond 20:30 afgelopen zijn.

Prijzen
Dit is een gratis bijeenkomst.

Aanmelden:
Aanwezig zijn bij deze online themabijeenkomst ? Aanmelden kan via het formulier op deze pagina!

Waar
Online
Tijd
19:00
Naar de volledige agenda

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor Online themabijeenkomst Farm To Fork . Dit is een gratis event.


    Onze sponsoren