hét platform voor vraagstukken op het terrein van dier, mens en omgeving

27 maart 2019 - NZV Masterclass - Crisiscommunicatie in het social media tijdperk

In dit social media tijdperk zijn de responstijden bij crisis teruggelopen van 24 uur naar 24 minuten. En soms moet het nog sneller. Je bent kwetsbaarder dan ooit. Want de omgeving oefent steeds meer druk uit door direct te reageren. Het is feitelijk iedere dag ‘judgement day’. De omgeving is nu rechter, jury en beul tegelijkertijd. Dat vraagt om een andere manier van communicatie in crisistijd.

In de NVZ-masterclass laat Frank Peters je zien hoe de omgeving van jouw organisatie of merk is veranderd en welke eisen dit stelt aan de communicatie in crisistijd. Je maakt kennis met de basisprincipes voor effectieve crisiscommunicatie. En je leert wat de randvoorwaarden zijn voor succes en hoe je je optimaal voorbereid voor crisiscommunicatie in dit social media tijdperk. Ook verken je in de workshop jouw eigen aandachtspunten voor verbetering. Kortom een praktische workshop die je helpt voorbereiden op de lastige momenten die voor iedereen vroeg of laat gaan ontstaat. Tegelijkertijd zijn dat ook de momenten waarop je je juist kunt onderscheiden door dan op te staan en leiderschap te tonen!

Datum: woensdag 27 maart 2019

Tijd: 19.00 tot 22.00 uur

Kosten:
NZV-leden € 95,-
Studenten € 25,-
Niet leden € 150,-

Aanmelden: aanmeldformulier 
LET OP: er geldt een maximum van 20 deelnemers, waarvan maximaal 5 studenten.

Locatie: Zodiac | gebouw 122, Wageningen Campus

Parkeren en entree Zodiac: aan de achterzijde van gebouw 122 is een grote parkeerplaats, hou hiervoor de straatnaam Vijfde polder aan. Entree van Zodiac is via de achterdeur, aan de kant van de parkeerplaats.

Annuleren aanmelding: Tot maandag 17 maart 2019 16:00uur kunt u kosteloos uw deelname annuleren. Daarna, tot 24 uur voor aanvang van de masterclass, wordt bij annulering 50% van de deelnamekosten bij u in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de activiteit bent u NZV het volledige deelnamebedrag schuldig.

 


Terug naar het overzicht >