12 mei

2022

Symposium Archaeopteryx 2022: 'World’s Most Wanted'

Op donderdag 12 mei organiseert de veterinaire studievereniging Archaeopteryx haar jaarlijkse symposium, dit jaar volledig in het kader van handel! Het symposium zal plaatsvinden op de bovenverdieping van het Androclusgebouw van de Universiteit Utrecht.

Vanaf 13.00 uur zullen verschillende sprekers de middag en avond vullen met interessante lezingen: van wildlife crime in Afrika tot het importeren van exotische huisdieren en alles daar tussenin. De sprekers zijn erg gevarieerd, van wildlife dierenarts Maaike de Schepper tot specialist op het gebied van visziekte Olga Haenen en papegaaiengedragsdeskundige Winny Weinbeck.

Ben je ook benieuwd wat deze mensen en onze andere sprekers zoal te vertellen hebben? Zorg dan dat je erbij bent! De entree prijs betreft €10,- voor leden van Archaeopteryx en €12,50 voor niet-leden. Voor deze prijs kun je niet alleen de lezingen bijwonen, maar kun je ook gezellig ’s avonds mee eten. Daarnaast kun je lootjes kopen voor de loterij, waarvan de opbrengst volledig wordt gedoneerd aan Stichting Leeuw. Voor slechts €2,- maak je al kans op een tijgerworkshop en een exclusief kijkje achter de schermen bij de opvang van Stichting Leeuw.

Informatie
Tijd: 13.00 – 21.00 uur
Locatie: Androclus (C102 & hal bovenverdieping); Yalelaan 1, 3584CL, Utrecht
Kosten leden: €10,-
Kosten niet-leden: €12,50
Kosten lootje: €2,-

Aanmelden
Het is mogelijk om je via het online aanmeldformulier aan te melden voor het symposium. Kaartjes kunnen ook op locatie op de dag zelf worden aangeschaft.

Waar
Androclus (C102 & hal bovenverdieping); yalelaan 1, 3584CL, Utrecht
Tijd
13:00
Naar de volledige agenda

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor Symposium Archaeopteryx 2022: 'World’s Most Wanted' .

Aanmelden 12/5/2022 – Symposium der Archaeopteryx

Onze sponsoren