29 jun

2022

Open dag TLR International Laboratories

TLR International Laboratories opent haar deuren van de Handelsweg 70 te Ridderkerk op woensdag 29 juni 2022. Je bent van harte welkom!

In de afgelopen twee jaar is Handelsweg 60-70 te Ridderkerk verbouwd van een productielocatie naar een state-of-the-art microbiologisch en chemisch laboratorium. Met moderne analysetechnieken wordt hier gewerkt aan diervoeder-, voedselveiligheid en biomassa kwaliteit.

Programma
15.00 u Inloop
15.30 u Welkom en opening door directeur Harm Janssens
15.45 u Start rondleiding
19.00 u Einde

Tijdens de opening is er een borrel en rondleiding in het laboratorium. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en bij te praten met verschillende TLR medewerkers.

Aanmelden voor 24 juni 
In verband met de planning ontvangen we graag jouw aanmelding voor 24 juni via analytical@tlr.nl onder vermelding van je bedrijfsnaam en naam. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, waarbij TLR rekening houdt met wensen als vegetarisch en Halal. Dieetwensen kunnen gemeld worden bij de inschrijving en TLR zal haar uiterste best doen om daar rekening mee te houden.

Waar
Ridderkerk
Tijd
15.00
Naar de volledige agenda

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor Open dag TLR International Laboratories.

In verband met de planning ontvangen we graag jouw aanmelding voor 24 juni via analytical@tlr.nl onder vermelding van je bedrijfsnaam en naam. Dieetwensen kunnen gemeld worden bij de inschrijving en TLR zal haar uiterste best doen om daar rekening mee te houden.

Onze sponsoren