07 OKT

2023

Wageningen Experience Day

Nog even en dan vindt de Wageningen Experience Day weer plaats. Die is dit jaar op zaterdag 7 oktober en het belooft een feestelijk evenement te worden op de campus. De uitnodigingen zijn eind juli verstuurd en misschien heb je je al aangemeld. Je bent in ieder geval van harte welkom. Speciaal voor jou als alumnus Dierwetenschappen organiseren we een ochtendprogramma in Zodiac, voorafgaand aan het WUR-brede programma.

De wereld om ons heen verandert snel en dat geldt ook voor hoe we als mensen willen omgaan met dieren. De kijk op veehouderij, dierenwelzijn en dierproeven is nu waarschijnlijk anders dan toen jij aan WUR studeerde. De Animal Sciences Group (ASG) verandert mee en dat betekent veel voor ons onderwijs en onderzoek.

De hoogleraren en managers van de Animal Sciences Group (ASG) gaan graag met je in gesprek over die ontwikkelingen: hoe kijk jij daar als alumnus naar en wat betekenen ze voor de rol van WUR? Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: dierenwelzijn en duurzaamheid in de veehouderij, gezondheid van mens en dier, biodiversiteit en dierproeven. Daarnaast biedt het programma gelegenheid om bij te kletsen met docenten en medestudenten en om nieuwe contacten te leggen.

ASG-ochtendprogramma 7 oktober 2023
Locatie: hal Zodiac, Wageningen
10.00 uur: Inloop met koffie/thee en bijpraten
10.30 uur: Toelichting op ontwikkelingen – Algemeen Directeur ASG, Ernst van de Ende
11.00 uur: Dialoogsessies
12.30 uur: Ophalen meeneemlunch

Aanmelden
Jij komt toch ook? Meld je aan door een mail te sturen naar communicatie.asg@wur.nl. Daarin kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt.

Na dit ASG-ochtendprogramma kun je, voorzien van een meeneemlunch, op tijd aanwezig zijn bij de start van het WUR-brede programma van de Wageningen Experience Day Family Edition 2023 elders op de campus. WUR ziet ernaar uit je te ontmoeten op de ochtend van 7 oktober!

Waar
Hal Zodiac, Wageningen
Tijd
10:00
Naar de volledige agenda

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor Wageningen Experience Day.

Meld je aan door een mail te sturen naar communicatie.asg@wur.nl. Daarin kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt.

Onze sponsoren