12 december 2023

EVEN VOORSTELLEN: NZV-bestuurslid Britt de Winter

Sinds kort heeft NZV een nieuw bestuurslid. Vandaag stellen wij haar voor: Britt de Winter. Britt heeft onlangs de Veetelers-zetel binnen het NZV bestuur overgenomen van Hannah Koskamp. Britt is tijdens de Bedrijvendag van het Lustrum Veetelers lid geworden van NZV, NZV stond destijds met een stand op deze bedrijvendag. Zij had geen idee wat NZV inhield en kwam tijdens de bedrijvendag in gesprek met een van de bestuursleden van NZV, vanaf dat moment was haar interesse in de NZV gewekt. Op 2 november 2023 is Britt benoemd tot bestuurslid van NZV.

In het bestuur van studievereniging “De Veetelers” is zij verantwoordelijk voor de voorlichting extern, dus bijvoorbeeld contact met sponsoren, maar ook andere studieverenigingen. Bij die rol hoort de bestuursfunctie binnen NZV die een jaar duurt. Britt zit in het vierde jaar van Animal Sciences aan de Wageningen Universiteit en is bezig met haar bachelor Thesis, binnen de vakgroep Adaptation Physiology (ADP). Over een half jaar mag ze aan haar master gaan beginnen.

Het komende jaar wil Britt zich inzetten om de naamsbekendheid van NZV verder te verhogen onder de studenten. Ze is van mening dat NZV een belangrijke rol speelt voor de studenten om een netwerk op te bouwen en contacten op te doen binnen het vakgebied. Daarom is het van belang dat studenten weten van het bestaan van NZV zodat ze hun netwerk kunnen verbreden, maar ook wellicht een toekomstige werkgever ontmoeten tijdens een van de bijeenkomsten. Het is daarom waardevol voor studenten om in contact te komen met het bedrijfsleven en op die manier connecties op te bouwen. Sparren, discussiëren en kennis uitwisselen is de toegevoegde waarde van NZV bijeenkomsten. Ook voor de NZV zijn de studenten belangrijk, de studenten zijn de toekomst en hebben een frisse blik op actuele vraagstukken.

Op dit moment enthousiasmeert zij studenten via mond-tot-mond reclame, nodigt zij studenten persoonlijk uit en neemt ze studenten mee naar NZV-bijeenkomsten. Zij zet daarnaast ook social media in om informatie over NZV te delen, bijvoorbeeld via Instagram, LinkedIn en Facebook. Elk jaar wordt NZV via de social media kanalen voorgesteld aan de nieuwe lichting studenten. Ook is er een Veetelers maandblad magazine en daar gaat Britt zich ook voor inzetten om de NZV daarin te krijgen.

In haar vrije tijd fotografeert ze in de natuur, wandelt ze graag, sport ze regelmatig en rijdt ze paard. Ook het terras met vriendinnen is favoriet. In het weekend bezorgt ze boodschappen met een elektronisch wagentje.

Onze sponsoren