Agenda

12 OKT

2022

6th Lustrum of Porculum: ‘OLYMPIGS’

Dit jaar viert Porculum haar 30-jarig bestaan tijdens het 6th Lustrum of Porculum op 12 oktober. Het overkoepelende thema van het symposium is huisvesting in de intensieve sector. Hierbij worden drie sub onderwerpen belicht: Duurzaamheid, diergezondheid en het economische aspect. In deze middag zal er genoeg ruimte zijn voor gesprekken en discussies, maar vooral om te leren en te inspireren.

Lees meer
Waar
Wageningen
Tijd
15.00

14 OKT

2022

Symposium 2022 Circulaire Landbouw en Gezondheid


Het Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid organiseert op vrijdag 14 oktober 2022 vanaf 10 uur het Symposium 2022 Circulaire Landbouw en Gezondheid. Tijdens dit symposium kom je meer te weten over circulaire landbouw in relatie tot veehouderij en gezondheid. In de grote uitdagingen die er zijn, zoomen we in op circulaire landbouw en de rol van veehouderij daarin, gericht op de gezondheid van mensen. Tijdens lezingen en workshops gaan experts en ervaringsdeskundigen in op wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken over circulaire landbouw in relatie tot veehouderij en de humane gezondheid. Tussen de verschillende programmaonderdelen is er genoeg tijd om elkaar te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

 

Lees meer
Waar
Huis der Provincie Gelderland, Markt 11 te Arnhem
Tijd
10.00

03 nov

2022

NZV Ledendag 3 november 2022

Op donderdag 3 november organiseert NZV haar jaarlijkse ledendag in Wageningen. We starten om 15.30 uur met de Algemene Vergadering voor het huishoudelijke gedeelte van de vereniging. Voor het tweede gedeelte hebben wij Grassa uitgenodigd om een presentatie te geven over haar circulariteitsconcept. Grassa maakt ‘gewoon’ gras beter door een natuurlijk proces van persen, verhitten en filteren. Hierdoor wordt de volledige voedingswaarde van gras ontsloten. Er ontstaan vier hoogwaardige producten die meer winst opleveren én duurzaam zijn.

Lees meer
Eerdere events

Onze sponsoren