Agenda

15 Mei

2023

Véater 2023 Theaterstuk 'Alle ballen op Bertha'

Na vele repetities, zal Véater 2023 Deception hun voorstelling ‘Alle ballen op Bertha’ spelen op maandag 15 mei en dinsdag 16 mei in theater Junushoff, geregisseerd door Karin Verbeek. De inloop zal om 19.30 uur starten en de voorstelling zal beginnen om 20.00 uur.

Lees meer
Waar
Theater Junushoff, Wageningen
Tijd
19.30

17

mei

Inspiratiedinner NZV

Op woensdagavond 17 mei organiseert NZV haar jaarlijkse Inspiratiedinner in Wageningen. Het thema: ‘Vernieuwende waarde creërende concepten in de veehouderij’. Het thema van die avond is gericht op het toekomstperspectief van de boer. Het diner start rond 18.30 uur en tussen het driegangen menu zal een drietal sprekers een presentatie geven over het thema.

Lees meer
Waar
Blaauwe Kamer, Wageningen
Tijd
18:30

30 mei

2023

Jongerencongres 2023 'Eiwit van de toekomst: welke rol speelt de dierlijke sector?'

NZV is erg verheugd om aan te kondigen dat zij wederom trotste sponsor is van het Jongerencongres dat plaats zal vinden op 30 mei 2023 in Oud-Turnhout (België). Het congres is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi), Belgian Feed Association (BFA) en Feed Design Lab (FDL) en voor jonge feed professionals tot 40 jaar. Thema van dit jaar: ‘Eiwit van de toekomst: welke rol speelt de dierlijke sector?‘.

Lees meer
Waar
Oud-Turnhout (België)
Tijd
15.00

9 jun

2023

Excursie naar Global Innovation Center van Cargill in Velddriel

Op 9 juni gaat NZV op excursie naar het Global Innovation Center van Cargill Animal Nutrition in Velddriel. Cargill levert innovatieve diervoeders en voerprogramma’s aan producenten. In haar onderzoekscentrum wordt diervoederonderzoek uitgevoerd met varkens, pluimvee en melkkoeien. Deze onderzoeksactiviteiten resulteren in verbetering van kwaliteit, veiligheid en dierwelzijn in een milieuvriendelijke omgeving. Programma en uitnodiging volgen!

Lees meer
Waar
Velddriel
Eerdere events

Onze sponsoren