Agenda

07 OKT

2023

Wageningen Experience Day

Nog even en dan vindt de Wageningen Experience Day weer plaats. Die is dit jaar op zaterdag 7 oktober en het belooft een feestelijk evenement te worden op de campus. Speciaal voor alumnus Dierwetenschappen organiseren we een ochtendprogramma in Zodiac, voorafgaand aan het WUR-brede programma. De hoogleraren en managers van de Animal Sciences Group (ASG) gaan graag met je in gesprek over die ontwikkelingen: hoe kijk jij daar als alumnus naar en wat betekenen ze voor de rol van WUR? Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: dierenwelzijn en duurzaamheid in de veehouderij, gezondheid van mens en dier, biodiversiteit en dierproeven. Daarnaast biedt het programma gelegenheid om bij te kletsen met docenten en medestudenten en om nieuwe contacten te leggen.

Lees meer
Waar
Hal Zodiac, Wageningen
Tijd
10:00

12 OKT

2023

Tweedaagse binnenlandse NZV-excursie

Op 12 en 13 oktober organiseert NZV een tweedaagse binnenlandse excursie in Friesland. Deze twee dagen staan in het teken van kennisdelen en netwerken. We gaan met elkaar naar de innovatieve en inspirerende provincie Friesland.

Lees meer
Waar
Leeuwarden
Tijd
15:00

19 Okt

2023

Save the date - Extensivering van de landbouw; aderlating of cashcow?

In samenwerking met de Studiekring voor landbouweconomie wordt er een discussiemiddag georganiseerd over de financiële consequenties van de extensivering van de landbouw. Tijdens de middag komen meerdere sprekers aan bod om zo vanuit verschillende invalshoeken het onderwerp belichten.

Bent u benieuwd wat de extensivering van de landbouw financieel betekent? Zet 19 oktober dan vast in uw agenda.

Zodra het volledige programma bekend is, zullen wij dat op deze pagina bekend maken.

 

Lees meer
Waar
nntb
Tijd
15:00-19:00

02 NOV

2023

NZV Ledendag

Op donderdag 2 november 2023 organiseert NZV haar jaarlijkse ledendag in Wageningen. We starten om 15.00 uur met de Algemene Vergadering (AV) voor het huishoudelijke gedeelte van de vereniging. Voor het tweede gedeelte hebben wij een interessante spreker uitgenodigd. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Lees meer
Waar
Hotel de Nieuwe Wereld, Marijkeweg 5, 6709 PE Wageningen
Tijd
15.00

15 NOV

2023

Symposium ‘Ongebruikte reststromen: kansen en randvoorwaarden voor toepassing in de diervoedersector’

Op 15 november 2023 wordt het symposium ‘Ongebruikte reststromen: kansen en randvoorwaarden voor toepassing in de diervoedersector’ in Wageningen georganiseerd. Tijdens het programma wordt onder andere ingegaan op de vragen: hoeveel verspilling van ongebruikte reststromen vindt plaats en wat is de waarde hiervan? Wat zijn de wettelijke beperkingen voor gebruik binnen de EU en hoe kan de keten ruimte creëren om gebruik mogelijk te maken? Wat is nodig om reststromen veilig, rendabel en circulair te kunnen gebruiken in diervoeder? Welke rol wilt u hierbij spelen en wat kunt u hieraan bijdragen?

Lees meer
Waar
Omnia, Wageningen campus
Tijd
09.30

13 DEC

2023

NZV Christmas Inspiration Dinner

Op woensdag 13 december 2023 organiseert NZV het Christmas Inspiration Dinner in Oosterbeek. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Lees meer
Waar
Restaurant Klein Hartenstein, Oosterbeek

Onze sponsoren