6 maart 2023

EVEN VOORSTELLEN: NZV-bestuurslid Celine Huiskamp

In de serie even voorstellen hebben we de afgelopen tijd de bestuursleden van NZV voorgesteld. Vandaag de laatste uit de serie: NZV-secretaris Celine Huiskamp. Celine is in 2017 gelijk na haar afstuderen lid geworden van de NZV. In 2020 is zij benoemd tot secretaris van de vereniging. Jaargenoot Estella Leentfaar vroeg haar of een bestuursfunctie iets voor haar zou zijn. Na een kennismakingsgesprek met voorzitter Noud Janssen trad zij toe tot het bestuur en kreeg ze gelijk de functie als secretaris.

Ook Celine heeft gestudeerd aan de Wageningen Universiteit, na haar bachelor dierwetenschappen heeft zij de master dierwetenschappen en een tweede master agrarische bedrijfseconomie gevolgd. Zij vond het belangrijk en waardevol om een netwerk binnen de sector te onderhouden en koos daarom voor NZV. NZV zorgt ervoor dat ze up-to-date blijft van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe bedrijven in de sector. En daardoor krijgt ze een in de keuken bij hele mooie bedrijven. Bij de vele inspirerende bijeenkomsten gaat NZV vaker net wat dieper in op een onderwerp vergezeld met een drankje en een hapje, waardoor je op een leuke manier kennis kunt vergaren.

Celine zou graag meer jonge net afgestudeerde mensen en het bedrijfsleven willen betrekken bij NZV. Zij denkt dat het voor jonge mensen vooral interessant is om zich bij NZV aan te sluiten omdat NZV een groot netwerk biedt aan mensen die in de agrarische sector en aanverwante sectoren werken. Via een NZV bijeenkomst is zij bijvoorbeeld aan haar afstudeerscriptie gekomen bij een bedrijf. Maar ook bij het vinden van een baan, biedt zo’n breed netwerk zeker mogelijkheden. En de sfeer bij NZV is zeer toegankelijk en gezellig. Dus haar advies: meld je vooral aan en kom eens de sfeer proeven.

Zij werkt bij Epiic (voorheen Subsidiefocus) als consultant innovatie. Zij begeleidt ondernemers bij verschillende facetten van innovatieprojecten en geeft innovatieadvies op gebied van financiering en subsidies. Dit doet zij met name voor bedrijven in de Agri & food sector. In haar vrije tijd is zij actief in het mennen van pony’s, loopt ze graag hard en speurt ze samen met haar Jack Russel Rosie.

Onze sponsoren