7 februari 2023

EVEN VOORSTELLEN: NZV-bestuurslid Hannah Koskamp

De komende tijd stellen we graag de bestuursleden van NZV voor. Vandaag NZV-bestuurslid Hannah Koskamp. Zij heeft onlangs de Veeteler-zetel binnen het bestuur overgenomen van Barbara de Graaf. Sinds maart 2022 is Hannah lid van de NZV en sinds de ledendag op 3 november 2022 lid van het bestuur.

Momenteel volgt ze de bachelor Animal Sciences en binnen een maand begint zij aan de master Animal Sciences op de Wageningen Universiteit (WUR). Ze denkt nog na welke specialisatie ze wil gaan volgen en gaat kiezen tussen huisvesting of genetica.

Ze vindt NZV een mooi platform om een link naar de praktijk te hebben, op een andere manier dan bij studievereniging “De Veetelers” en op de WUR krijg je alleen maar theorie. Hannah wil zich graag inzetten om nog meer studenten bij NZV te betrekken, dat is immers de volgende generatie van de NZV en ze wil deze nieuwe studenten laten integreren met de huidige NZV-leden. Hieruit kunnen leerzame discussies voortkomen tussen jong en oud.

Hannah wil iedereen uitnodigen om lid te worden van NZV, omdat NZV je horizon verbreedt en je leert om buiten je sector te kijken. Het voorkomt dat je in je eigen bubbel gaat zitten en ook andere meningen hoort. Bijvoorbeeld tijdens een Inspiration dinner hoor je andere geluiden en kun je je kennis actueel houden. Behalve dat het gezellig is om oud-studenten tegen te komen, is het ook goed om je netwerk via NZV uit te breiden.

In het bestuur van studievereniging “De Veetelers” is zij verantwoordelijk voor de voorlichting extern, dus bijvoorbeeld contact met sponsoren, maar ook andere studieverenigingen. Ze is momenteel aan het trainen met een team Veetelers voor de Alpe d’HuZes 2023.

In haar vrije tijd organiseert ze leuke activiteiten, drinkt ze een drankje met vrienden, bakt ze taarten en sport ze graag. Ze ontmoet jullie graag op een leuke NZV-activiteit, dus houd de agenda op onze website in de gaten!

Onze sponsoren