1 november 2018

NZV Ledendag 2018

De jaarlijkse NZV-ledendag, voorafgegaan door de algemene ledenvergadering (ALV), vond plaats op donderdag 1 november 2018 in het Impulse in Wageningen.

In de ALV werd afscheid genomen van student-lid Mendy van Toor. Lara van Veen (student-lid) werd voorgesteld en verkozen als nieuw bestuurslid.

Gezien het 100 jarig bestaan van de WUR, was gekozen voor het passende thema “verbintenis door de jaren”. Na een overheerlijke lunch, was de ALV gestart. De ALV werd opgevolgd door een excursie bij Carus Faciliteiten Dieronderzoek WUR, waar de laatste innovaties op diverse diergroepen getoont werden. Tijdens de hele dag was de slottentoonstelling van Rienk van der Berg te zien, waarin een hele verzameling door de jaren heen getoont werd in het Impulse.

Na het diner werd de dag vervolgd met gastspreker Peter van Wingerden over de Floating Farm in Rotterdam. Tijdens de presentatie werd men zo enthousiast dat er maarliefst twee koeien gesponsord werden, waaronder de NZVEE verenigingskoe. De dag werd afgesloten met een borrel.

Onze sponsoren