2 maart 2023

NZV sponsort het team van “De Veetelers” die meedoet aan Alpe d’HuZes 2023

Op 1 juni gaat een team van acht studenten uit studievereniging “De Veetelers” meedoen, waaronder NZV-bestuurslid Hannah Koskamp, aan de Alp d’Huzes challenge als onderdeel van de Big Challenge.

Deze dag gaan ze lopend of hardlopend de berg op in de strijd tegen kanker. Het team van “De Veetelers” is onder andere gesponsord door de NZV, maar het is nog steeds mogelijk om het team te sponseren via de speciale sponsorpagina op de website van Alpe d’HuZes 2023.

Waarom “De Veetelers” meedoen aan Alpe d’HuZes
“De Veetelers” is de studievereniging van de studie Animal Sciences aan de Universiteit van Wageningen. Het team bestaat uit studenten die samen de uitdaging aan gaan op de berg te beklimmen. Zij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat zij geloven dat zij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wilt u het team steunen?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

 

Onze sponsoren