24 januari 2024

Save the date: NZV Inspiration dinner op 23 april

Op dinsdag 23 april 2024 staat het eerstvolgende NZV Inspiration Dinner op de agenda, met als thema: ‘Varkenswelzijn in de praktijk’. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Het bestuur is druk bezig de sprekers voor deze inspirerende avond te bevestigen en de locatie zal in de omgeving van Wageningen zijn.

NZV Scholarships
Op deze avond zal het bestuur de eerste NZV Scholarships uitreiken aan de kandidaten die tijdens het diner hun pitch zullen geven.

Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor een NZV Scholarship! Met het scholarship NZV stimuleren we jonge mensen om hun kennis te verbreden, te inspireren en een verschil te maken. NZV zal jaarlijks 5 scholarships beschikbaar stellen ter hoogte van € 1500,- per scholarship. De initiatieven moeten bijdragen aan de doelstelling van NZV. Ook moeten de initiatieven bijdragen aan een of meer van de volgende thema’s: mens, dier en omgeving. Voorbeelden van onderwerpen zijn: maatschappelijke ontwikkelingen, duurzaamheid, gezondheid, energie-efficiëntie, klimaat of dierwelzijn. Meer informatie over de NZV scholarships staat op onze website. Aanmelden voor de scholarships kan nog tot 26 februari 2024.

Onze sponsoren