hét platform voor vraagstukken op het terrein van dier, mens en omgeving

27 maart 2019 - NZV Masterclass Reputatiemanagement

Deze keer organiseert NZV een masterclass met Frank Peters als ‘master’. Peters zit al ruim 30 jaar in het communicatievak en is bekend met de agrarische sector. Hij zal ingaan op de trends in reputatiemanagement en ons meenemen in de wijze waarop je in dit digitale tijdperk omgaat met het bouwen en beschermen van de reputatie.

Frank Peters: “Organisaties, bedrijven en personen moeten reputatievet kweken, zodat zij zich niet alleen onderscheiden, maar ook tegen een stootje kunnen voor als het er een keer echt op aan komt.”

Frank zit al meer dan 30 jaar in het communicatievak en is bekend met de agrarische sector. Hij adviseerde de afgelopen jaren organisaties als FrieslandCampina, Nederlandse Zuivelorganisatie (NZO), LTO Nederland en projecten als Smart Dairy Farming en de Duurzame Zuivelketen. Frank heeft zeer veel ervaring met het managen van high profile corporate merken en de ontwikkeling van corporate communicatiestrategie. Zijn specialismen zijn corporate reputatiemanagement, crisismanagement en issuemanagement.
Hij is eigenaar van het bureau Virtus Communications en auteur van meerdere boeken waaronder ‘Reputatie onder Druk’ over reputatiemanagement en crisiscommunicatie en het internationaal uitgebrachte 'What Are They Saying About You? - 50 lessons to manage your reputation'.

Praktisch
Datum: woensdag 27 maart 2019 Tijd: 19.00 tot 22.00 uur

Kosten
NZV-leden € 95,- Studenten € 25,- Niet leden € 150,-
Maximaal 20 deelnemers, waarvan maximaal 5 studenten.

Locatie: Zodiac | gebouw 122, Wageningen Campus

 

Meer informatie en aanmelden: klik hier

 


Terug naar het overzicht >