hét platform voor vraagstukken op het terrein van dier, mens en omgeving

2 november 2017: NZV-dag

 

Zoals gebruikelijk organiseert NZV op de eerste donderdag van november een gezellige en inspirerende ledendag. Thema dit jaar: Landbouw onder de loep.

Gastspreker is Marijn Poels (1975), een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Hij maakt films over internationale vraagstukken op sociaal, politiek en economisch gebied. De kijker krijgt een realistische inkijk in de werkelijkheid zonder dat hieraan een mening is gekoppeld. In zijn controversiële film "The Uncertainty Has Settled"stelt hij klimaatverandering en de huidige energie politiek ter discussie. Lees meer >

 

 

 

 

Voorjaar 2018 - Excursie NZV naar MS Schippers

Door omstandigheden is de op 15 juni 2017 geplande excursie naar MS Schippers uitgesteld naar het voorjaar 2018. Wanneer de nieuwe datum bekend is wordt deze gepubliceerd en is registratie mogelijk.

MS Schippers: Door innovatie en daadkracht is MS Schippers uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Tijdens de excursie zal algemeen directeur Mark Schippers een introductie op het bedrijf geven waarna de deelnemers worden bijgepraat over uitdagingen in de varkenshouderij en een introductie krijgen op het HyCare concept. De excursie bevat vervolgens een bezoek aan de HyCare proefstal en oormerkenfabriek Plastifran.

Nieuws

Terugblik NZV Inspiration Dinner
16-03-2017
Op 7 februari 2017 organiseerde NZV een Inspiration Dinner “on Tour” in het Pluimveemuseum te Barneveld, getiteld Nederland Pluimveeland, toonaangevend in de wereld. Lees meer >


Agenda

2 november 2017 - Algemene Ledenvergadering NZV
Voorafgaand aan de NZV-dag vindt de algemene ledenvergadering (ALV) van NZV plaats. Lees meer >


2 november 2017 - NZV Ledendag
De Nederlandse Zoötechnische Vereniging organiseert op 2 november 2017 haar jaarlijkse ledendag. Lees meer >